Početna Crna hronika Tri udesa u Novom Sadu za 15 minuta

Tri udesa u Novom Sadu za 15 minuta

0

Sedam osoba lakše je povređeno u udesima koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili u Novom Sadu i okolini.

Posle 14 časova, u roku od 15 minuta, dogodile su se tri saobraćajne nezgode, a najviše povređenih bilo je u udesu koji se kasnije popodne dogodio na putu za Sirig, u kojem su učestvovala tri vozila.

U 14.07 ekipa Hitne pomoći intervenisala je na Telepu, gde je, na uglu Bulevara patrijarha Pavla i ulice Ilariona Ruvarca oborena 18-ogodišnja biciklistkinja. Kako kaže portparolka hitne pomoći dr Ivana Ramović, devojka je pregleadana i zbrinuta na licu mesta.

Samo dva minuta nakon ovog udesa, u Veterniku, posle kružnog toka ka Futogu oboren je pešak, muškarac star 64 godine. Takođe je zadobio lakše povrede, a nakon zbrinjavanja prevezen je u Urgentni centar.

Desetak minuta kasnije, došlo je do još jedne saobraćajne nezgode na Telepu, i to na uglu ulica Petefi Šandora i Senteleki Kornela. U sudaru dva automobila lakše je povređen 60-ogodišnji muškarac koji je prevezen u Urgentni centar.

Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 18 časova, dogodila na putu za Sirig, kod Kisača, u kojoj su učestvovala tri vozila. Jedno vozilo je sletelo s puta, a dva su se sudarila. Muškarac star 37 godina, je, nakon zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar dok su 55-ogodišnja žena i muškarci stari 63 i 51 godinu zbrinuti na licu mesta.

Dva pešaka povređena danas u udesima

Dva pešakka povređena su u udesima koji su se jutros skoro istovremeno dogodili u Rumenki i na Bulevaru Jaše Tomića.

U Rumenki, kod samouslužne perionice na Rumenačkom putu u pravcu ka Bačkom Petrovcu, u 7.52 časa Hitna pomoć je intervenisala zbog udesa u kojem je povređen pešak star 62 godine, rekla je portparolka Hitne pomoći dr ivana Ramović.

”Pešak je zadobio teške telesne povrede. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na reanimaciju”, navodi dr Ramović.

Skoro istovremeno u 7.50 časova na Bulevaru Jaše Tomića oborena je žena pešak stara 45 godina.

U Hitnoj pomoći navode da je ona zadobila lakše telesne povrede i da je prebačena u Urgentni centar.

Autor: M. Ćirić
Foto: Pixabay