Početna Crna hronika Troje Novosađana uhapšeno zbog trgovine narkoticima

Troje Novosađana uhapšeno zbog trgovine narkoticima

0

Novosadska policija, u odvojenim akcijama, uhapsila je jednu osobu, a protiv još dve će podneti krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšen je S. Č. (39), sa područja Novog Sada, kod koga je pronađeno 5,5 grama amfetamina, a sumnja se da je on ostavio još 102 grama ovog narkotika koje je policija pronašla u automobilu, ispred njegove kuće.

S. Č. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, tereti se i tridesettrogodišnji Novosađanin, jer je, u stanu u kome on neprijavljeno boravi, policija pronašla 117 grama marihuane i novac, za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Sumnja se, takođe, da je on, prethodno, prodao dvema devojkama marihuanu, pronađenu kod obe, pa će protiv njih dve biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biće podneta krivična prijava i protiv devetnaestogodišnje Novosađanke.

Pretresom njenog stana, policija pronašla 190 grama marihuane i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Izvor: 021
Foto: Pixabay