Početna Crna hronika Tuča na Detelinari: Mladić teško povređen, oglasio se advokat Slobe Snajpera

Tuča na Detelinari: Mladić teško povređen, oglasio se advokat Slobe Snajpera

0

Mladić N. A. teško je povređen u tuči koja se dogodila sinoć u Ulici Janka Čmelika, na Detelinari. Do Urgentnog centra prevezao ga je brat Slobodana Milutinovića Snajpera, Nenad.

Kako je potvrđeno u Kliničkom centru Vojvodine, N. A. je primljen sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih povreda glave i tela.

“Nakon inicijalnih dijagnostičko-terapijskih postupaka pacijent je smešten na Kiliniku za neurohirurgiju gde se sprovodi dalji intenzivni konzervativni tretman i praćenje”, navode u Kliničkom centru Vojvodine.

Zbog pisanja pojedinih medija da je u tuči učestvovao i brat Slobodana Milutinovića Snajpera, Nenad, oglasio se i advokat Goran Karadarević.

Kako je naveo, Nenad Milutinović nije učestvovao u tuči, nego je njegov klijent prijatelj sa povređenim, kojeg je odvezao u Klinički centar Vojvodine.

“Nenad Milutinović je pozvan da dođe jer mu je prijatelj povređen u sačekuši. On je došao i prijatelja odvezao do Kliničkog centra bez da je imao bilo kakav konflikt ili kontakt sa nepoznatim napadačima. Pozvan je u policiju gde je dao i takvu izjavu. Nakon toga je pušten”, poručio je Karadarević.

Prema nezvaničnim saznanjima, slučaj se i dalje ispituje.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay