Početna Crna hronika U sukobu tri devojke dve povređene nožem I čekićem u Kisačkoj

U sukobu tri devojke dve povređene nožem I čekićem u Kisačkoj

Novosadska policija uhapsila je sedamnaestogodišnju Novosađanku, osumnjičenu za pokušaj ubistva.

Sumnja se da je, sinoć, nešto nakon 20 časova posle svađe, u svom stanu čekićem udarila dve maloletnice, a zatim, na ulici jednu od njih, svoju vršnjakinju, nožem ubola u gornji deo leđa, dok je petnaestogodišnjakinju rasekla po ramenu, saopštila je novosadska policija. Dodaje se da su obe zadobile lake telesne povrede.

Kako je rekao dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći, lekarska ekipa je izašla na teren oko 20 časova i zatekla dve povređene devojke na uglu Jovana Subotića i Kisačke ulice. Lekarska ekipa ih je, nakon ukazane pomoći na licu mesta, prevezla u Dečju bolnicu.

Oko pola sata kasnije, zbrinuta je i treća devojka, koju je Hitna pomoć zatekla u prisustvu policije na uglu Kisačke i ulice Vuka Karadžića. Kako dodaje dr Krulj ona je, takođe, pregledana i prevezena u Dečju bolnicu po indikaciji lekara.

Nezvanično, razlog za sukob je navodni dug koji postoji između devojaka.

Naime, pet devojaka je došlo iz naselja Bukovac kod N. V. (17) kako bi, navodno, od nje uzeli 10 hiljada dinara koje je ona, navodno, ukrala iz kuće jedne od devojaka koje su došle po novac. Nakon kraće rasprave, N. V. je čekićem u glavu udarila jednu od devojaka, grupa devojaka je pokušala da pobegne iz dvorišta, ali ih je N. V. sustigla i nožem nasrnula na dve devojke, prilikom čega su, obe, zadobile lakše telesne ovrede.

Osumnjičena maloletnica je uhapšena i sprovedena na saslušanje, i odrđeno joj je zadržavanje u pritvoru do 48 sati. O ovom događaju, obavešten je i Centar za socijalni rad.

Autor: M. Ćirić
Foto: Pixabay