Početna Crna hronika Uhapšen naoružani razbojnik

Uhapšen naoružani razbojnik

0

unnamed (1)
unnamed
Nešto posle 16 sati, uhapšen je maskirani razbojnik, koji je neposredno pre toga opljačkao prodavnicu u Ulici Mileve Marić na Novom naselju. On je uz pretnju nožem od radnice uzeo novac, a zatim je pokušao da pobegne.
Međutim, u blizini se zatekao Slobodan Drmanac, inspektor novosadske kriminalističke policije, koji je bio u civilu i van dužnosti. Slobodan je šetao Bulevarom kneza Miloša, kada je uočio maskiranog muškarca kako istrčava iz prodavnice. Iskusni operativac je odmah pojurio za razbojnikom i posle kraće potere uspeo je da ga razoruža i liši slobode. Zadržao ga je do dolaska patrole interventne jedinice, koja je osumnjičenog odvela na saslušanje. Kod osumnjičenog je pronađen nož i izvesna suma novca. Nezvanično saznajemo i da je ovim hapšenjem rasvetljena serija razbojništava u prodavnicama i marketima na području grada.
Inače, Slobodan Drmanac je dugodišnji radnik Policijske uprave u Novom Sadu i ovo mu nije prvi put da je van dužnosti uhvatio razbojnika. Drmanac je u redovim novosadske kriminalističke policije već sedam godina, a pre toga je radio u policijskoj stanici u Petrovaradinu.

Autor:NsHronika.rs