Početna Crna hronika Uhapšeni napadači iz kockarnice na Bulevaru oslobođenja, sumnjiče se za pokušaj ubistva

Uhapšeni napadači iz kockarnice na Bulevaru oslobođenja, sumnjiče se za pokušaj ubistva

0

Novosadska policija uhapsila je sinoć A. K. (27) iz Kule i L. P. (28) iz Novog Sada, zbog sumnje da su učinili krivično delo ubistvo u pokušaju.

Oni se sumnjiče da su, juče, na Bulevaru oslobođenja, oštrim predmetom teško povredili tridesetosmogodišnjeg A.T. iz Kule sa kojim su, prethodno, sedeli u jednom lokalu.

Policija je, takođe, uhapsila R. R. (26) iz Kule, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, tako što je odvezao svojim automobilom A. K. i L. P. sa lica mesta.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Podsetimo, oni su bili zajedno u jednoj kockarnici na Bulevaru oslobođenja, da bi, nešto posle 14 časova, došlo do verbalnog sukoba, a potom i fizičkog. Prema nezvaničnim informacijama, sva trojica su izašla iz lokala i nastavili raspravu ispred, gde je tridesetosmogodišnjak zadobio više ubodnih rana oštrim predmetom. Osumnjičeni A. K. i L. P. su potom pobegli, a povređeni A. T. je pomoć potražio u obližnjoj prodavnici. Preplašeni radnici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć koja je povređenog prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj potvrdio je za „Dnevnik“ da je njihova ekipa intervenisala, po prijemu poziva u 14.16 časova, i na licu mesta zatekla muškarca (38) sa višestrukim ubodnim povredama koji je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar KCV.

– Pacijent je primljen u hemoragičnom šoku, sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih ubodnih rana. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike, pacijent je na prebačen na operativni tretman – saopštili su juče iz Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Par sati kasnije, brzom i efikasnom akcijom policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, napadači su uhapšeni.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay