Početna Crna hronika Zaplenjeno 3,5 kilograma narkotika

Zaplenjeno 3,5 kilograma narkotika

0

2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, uhapsili su dve osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su neovlašćeno trgovali narkoticima. Protiv jednog osumnjičenog podneta je krivična prijava u redovnom postupku, a zaplenjeno je 3,5 kilograma različitih narkotika. Još tri osobe osumnjičene su za neovlašćeno držanje opojnih droga.

3

Pretresom tri stana u Novom Sadu, policajci su pronašli 2.5 kilograma marihuane, oko 820 grama amfetamina, 180 tableta “ekstazija” i oko 12 grama halucinogenih pečuraka. U stanovima su pronađene i četiri digitalne vagice za previzna merenja, ali i novac za koji se veruje da potiče od prodaje droge.
S. M. (1982) iz opštine Novi Bečej i Novosađaninu M. Ž. (1978) određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje u zakonskom roku.
Policija će podneti krivične prijave i protiv tri osobe, osumnjičene za neovlašćeno držanje narkotika, kod koji je takođe pronađena izvesna količina marihuane i amfetamina.

Autor i foto: NsHronika.rs