Početna Gastro NS Najlepša oaza na Dunavu, restoran “Bata Pežo” u novom ruhu, ponovo radi!

Najlepša oaza na Dunavu, restoran “Bata Pežo” u novom ruhu, ponovo radi!

0

1 (1) (1)

Na veliku radost svih koji vole dobar zalogaj, prijatan ambijent uz reku, sa predivnim pogledom koji opušta, ponovo je otvoren najlepši restoran u Novom Sadu sa dugom tradicijom, Bata Pežo!

Mlada i harizmatična direktorica Danijela Mandić, ugostila nas je u ovom predivnom restoranu. On sada ima kapacitet da primi 200 ljudi, i zbog svog položaja uz Dunav i izmeštenost iz centra grada čini idealan izbor kada su u pitanju proslave, svadbe, krštenja, mature. Svojim pristupačnim cenama i dečijim igralištem, imate privlačno mesto za porodičan ručak ili poslovni sastanak. Terasa uz samu reku će svakako u danima koji dolaze biti savršeno mesto za uživanje i mogućnost da na trenutak zaboravite na sve i prepustite se mirnoći koje ovo mesto nudi. Menadžment restorana se potrudio da vrata ovog velelepnog ugostiteljskog objekta zaista budu otvorena za sve. Kvalitet hrane koja je na meniju je na vrhunskom nivou, koriste se sveže namirnice od kojih kuvari restorana prave gastronomsku čaroliju.

3 (1)

Da je u pitanju uživanje za sva čula, govori i činjenica da radnim danima možete da čujete zvuke klavira i gitare, a petkom i subotom za one koji vole dobar provod uz sjajan mezetluk, tu su tamburaši! Riblja čorba i specijaliteti od rečne i morske ribe su svakako prva asocijacija kada se spomene neposredna blizina Dunava. Ono što je interesantno jeste činjenica da na meniju ovog restorana možete pronaći i mešano meso sa roštilja, Karađorđevu šniclu, testenine, slatke delicije, tako da je ponuda veoma bogata i svako može izabrati nešto što voli.

4 (1)

Danas vam predstavljamo specijalitet dana “Smuđ na žaru”. Ovaj specijalitet će vas pridobiti na prvi pogled, zatim mirisom a na kraju i najlepšim utiskom – sjajnim ukusom koji ćete osetiti kada probate prvi zalogaj! Marinada u kombinaciji sa začinima daje tu posebnu notu čime smuđ osvaja sa prilogom od povrća. Profesionalni konobari će vam pomoći oko izbora vina koje se idealno slaže uz ovu kombinaciju. Predložiće vam desert, recimo “Čokoladni sufle” koji se peče u pravoj saksiji i pravi se od najkvalitetnije belgijske čokolade. Naravno da reči ne mogu preneti sve osećaje koji se dožive u restoranu Bata Pežo. Za Vas je pravo rešenje da dođete i osetite uživanja svih čula i makar par sati provedete u hedonizmu.Sigurni smo da ćete opet poželeti da dođete, jer je to ljubav na prvi pogled!

6

Restoran Bata Pežo radi svakog dana, nalazi se na dobro poznatoj adresi Kamenjar br 5. a za sve informacije i rezervacije kontakt telefon je 062 555 311

Autor: Bojana Šević
Foto: Mladen Sekulić

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here