Početna Gradske teme 16. Sajam zapošljavanja na Spensa

16. Sajam zapošljavanja na Spensa

zaposljavanje

Nacionalna služba za zapošljavanje Novi Sad pozvala je poslodavce i nezaposlene na 16. Sajam zapošljavanja, koji će biti održan u četvrtak, 23. aprila, od 10 do 15 časova, u zapadnom holu Spensa.
Svi zainteresovani za učešće na sajmu mogu se prijaviti do 17. aprila u prostorijima Filijale Novi Sad, ulica Alberta Tome 2, u kancelariji 12 ili prijavu mogu dostaviti mejlo na adresu slobodanka.lendjel@nsz.gov.rs i dragana.jaksic@nsz.gov.rs. Sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na broj 021/488 55 21 i 021/488 55 01.
Poslodavcima je raspolaganju i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.
Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam.

Autor: NsHronika.rs

1 KOMENTAR

  1. zasto nema pobuda za poslove za masinske inzenjere energetike? ne mogu da razumem zasto se samo menadzeri,pravnici i ekonomisti traze kojih ima kolko hocete a nas masinaca jako malo ima sa master diplomom,umesto da budemo jako trazeni niko nas nece xD pitanje je zasto?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here