Početna Gradske teme Aktuelni radovi na održavanju putne infrastrukture

Aktuelni radovi na održavanju putne infrastrukture

0

U Ulici Episkopa Visariona danas se obavljaju radovi na postavljanju usporivača brzine, što neće uzrokovati obustavu saobraćaja u ovoj ulici.

U toku su radovi na popravci kolovoza u Ulici Tone Hadžića. S obzirom na nezadovoljavajuću kolovoznu konstrukciju, u ovoj ulici neophodna je ugradnja dva sloja asfalta, zbog čega je završetak radova prolongiran do petka, 9. decembra.

Tokom jučerašnjeg dana obavljeni su radovi na struganju postojećeg kolovoza u Šumadijskoj ulici. Danas će se pristupiti asfaltiranju i ulica će u kasnim popodnevnim časovima biti puštena u saobraćaj.

Takođe, danas su počeli pripremni radovi u Svetojovanskoj ulici, koja je zatvorena za saobraćaj.

U četvrtak, 8. decembra, počinju radovi na Bulevaru Slobodana Jovanovića, na delu saobraćajnice od Futoškog puta do Bulevara Jovana Dučića, što će usloviti potpunu obustavu saobraćaja na ovoj deonici. Napominjemo da će raskrsnica Bulevar Jovana Dučića-Bulevar Slobodana Jovanovića-Ulica Radomira Raše Radujkova biti prohodna. Završetak radova planiran je tokom iduće sedmice.

Planirana dinamika radova podložna je promenama u zavisnosti od vremenskih uslova i najavljenih padavina u narednim danima.

Izvor: NoviSad.rs
Foto: NoviSad.rs