Početna Gradske teme AKUD “Sonja Marinković”, orkestar “Kredarice” i DJ XLX večeras na Trgu slobode!

AKUD “Sonja Marinković”, orkestar “Kredarice” i DJ XLX večeras na Trgu slobode!

IMG_9784

Kako nam se bliže praznici, na Trgu slobode atmosfera je sve veselija, a u tome nam pomažu prvenstveno najmlađi, a onda i oni malo stariji, u čijoj muzici uživamo. Prazničnu atmosferu upotpunjuju i naši izlagači u drvenim kućicama sa svojim proizvodima, a osim na Trgu slobode, različite rukotvorine i prazničnu dekoraciju možete kupiti i na Pozorišnom trgu.

IMG_9813

Juče smo na “Novosadskom Winter Festu” đuskali uz DJ Sesha i DJ XLX, a interesantan program nastavlja se i večeras.

IMG_9930

Od 18h na Singing Christmas Tree slušamo AKUD “Sonja Marinković” iz Novog Sada, a gost “raspevane jelke” biće Nedeljko Rodić, osnivač Fruškogorskog maratona. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

IMG_9818

Na centralnoj bini od 19h slušaćemo orkestar “Kredarice” koji najavljuje odličnu atmosferu:

“Koncept i ideja Winter Festa je sjajna, organizacija je urađena na zavidnom nivou što se može videti po velikom broju ljudi koji svakodnevno dolazi na Trg i uživa u bogatom programu. Posetioci večeras od Kredarica mogu očekivati na prvom mestu dobru zabavu, gde ćemo dah alpskog melosa preneti ravničarskoj Vojvodini.”

IMG_0018

Nakon njih, od 20h nastupiće DJ XLX.

IMG_9830

Pored Singing Christmas Tree od juče su postavljeni baloni sa brojem 10.000, kojim se Fondacija “Tijane Jurić” zahvaljuje i Novosađanima na 10.000 pratilaca na Fejsbuku i podršku koju su dali ovoj značajnoj organizaciji i njihovim aktivnostima.

U kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama, možete kupiti rukotvorine koje su pravili štićenici Svratišta u Futogu, novosadskog Gerontološkog centra.

IMG_9961

Sve ljubitelje lepih, mirišljavih i prirodnih jelki, pozivamo da svoje novogodišnje drvo nabave na Trgu slobode. Jelku sa busenom možete kupiti na štandu JKP “Gradsko zelenilo” ispred Gradske kuće, a nakon praznika neka vam krasi dvorište ili je zasadite na nekom drugom mestu.
Na Trg slobode postavili smo i veliko sanduče u koje možete da ubacite pismo Deda Mrazu. Pišite pisma i ostavljajte ih u sandučetu sve do 23. decembra, jer ćemo tog dana izvlačiti nagrade.

IMG_9820

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest. Prijatelj festivala je i Elektrodistribucija Srbije.

IMG_9888 IMG_9925 IMG_9997

Autor i foto: NsHronika

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here