Početna Gradske teme Autobusi GSP-a na liniji 6a od srede menjaju trasu zbog radova

Autobusi GSP-a na liniji 6a od srede menjaju trasu zbog radova

0

Autobusi GSP-a na liniji 6a od srede, 20. setepmbra, promeniće trasu kretanja zbog izgradnje kanalizacije u Veterničkoj ulici.

Do 6. novembra autobusi na liniji 6a (Adice – Veternik OŠ “Marija Trandafil”) kretaće se na sledeći način:

Smer Adice – OŠ “Marija Trandafil” – Od početnog stajališta Veternička/Kragujevačka u Veterničkoj ulici autobusi će skretati levo u Ulicu Branka Ćopića, produžavati Ulicom Branka Ćopića, skretati levo u Banjalučku ulicu, desno u Smederevsku ulicu, desno u Ulicu Sime Šolaje, levo u Ulicu Branka Ćopića, desno u Ulicu Ćirila i Metodija, levo u Ulicu Feješ Klare, levo na Bulevar patrijarha Pavla, levo na Futoški put, dalje nastavljati Novosadskim putem, skretati levo (pre Auto centra Intersrem) u Ulicu heroja sa Košara (bivša Nova 1), desno na kružnom toku ulaziti u Dunavsku ulicu, skretati levo u Paunovu ulicu do OŠ “Marija Trandafil”.

Autobuska stajališta na kojima se zaustavlja autobus:

– Početno stajalište Veternička/Kragujevačka
– Banjalučka/Branka Ćopića
– Smederevska/Banjalučka
– Sime Šolaje/Žikice Jovanovića
– Veternička/Fešter OŠ “Marija Trandafil”

Smer OŠ “Marija Trandafil” – Adice – Od OŠ “Marija Trandafil” iz Paunove ulicu autobusi će skretati desno u Dunavsku ulicu, levo na kružnom toku ulaziti u Ulicu heroja sa Košara (bivša Nova 1), skretati desno na Novosadski put, produžavati Futoškim putem, skretati desno na Bulevar patrijarha Pavla, desno u Ulicu Gorana Kovačića, i nstavljati Ulicom Branka Ćopića do Veterničke ulice.

Autobuska stajališta na kojima se zaustavlja autobus:

– Veternička/Fešter OŠ “Marija Trandafil”
– Branka Ćopića/Sime Šolaje
– Veternička/Kragujevačka

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay