Početna Gradske teme Autobusi koji prolaze Bulevarom Jaše Tomića menjaju trasu zbog radova

Autobusi koji prolaze Bulevarom Jaše Tomića menjaju trasu zbog radova

0

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 7a, 7b, 10, 11a, 11b, 14, 41 ,42, 43, 44, 51a i 51b zbog radova na izgradnji saobraćajnih površina i prateće infrastrukture na Bulevaru Jaše Tomića u Novom Sadu, od raskrsnice sa Rumenačkom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Stjepana Mitrova Ljubiše.

Izmenjen režim saobraćajnih linija važi od 25. oktobra do 7. novembra.

LINIJE BROJ 7a, 7b, 10 i 14 (OBA SMERA)

Od raskrsnice Rumenačke ulice i Bulevara Jaše Tomića autobusi saobraćaju Rumenačkom ulicom, Bulevarom kralja Petra I do Bulevara oslobođenja i dalje saobraćaju redovnom trasom kretanja. U suprotnom smeru autobusi saobraćaju istom, izmenjenom trasom.
Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koriste postojeća stajališta drugih linija.

Autobusi na polscima za APTIV od Železničke stanice saobraćaju Bulevarom oslobođenja, Bulevarom kralja Petra I, Rumenačkom i dalje redovnom trasom. U smeru iz APTIV-a autobusi saobraćaju istom, izmenjenom trasom.

LINIJE BROJ 11a i 11b

Linija 11a: Autobusi na liniji 11a saobraćaju Bulevarom oslobođenja, Bulevarom kralja Petra I do raskrsnice sa Rumenačkom i dalje saobraćaju redovnom trasom kretanja.

Polazno stajalište linije broj 11a je redovno stajalište na Bulevaru oslobođenja-Bulevar Jaše Tomića (stajalište linije br. 7a).

Linija 11b: Od raskrsnice Ulice Hajduk Veljkova i Bulevara kralja Petra I autobusi saobraćaju Bulevarom kralja Petra I, Bulevarom oslobođenja do Železničke stanice.

Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koriste postojeća stajališta drugih linija.

LINIJE BROJ 41, 42, 43, 51a i 51b (OBA SMERA)

Od Železničke stanice autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, Bulevarom kralja Petra I, Rumenačkom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Autobusi na linijama 41, 42, 43, 51a i 51b na izmenjenom delu trase koriste postojeće stajalište Rumenačka-Kornelija Stankovića (u smeru iz mesta).

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay