Početna Gradske teme Besplatan joga trening subotom na Štrand Summer Festu

Besplatan joga trening subotom na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Juče su tokom dana održane Zaboravljene dečije igre, a nakon toga je usledio joga trening koji je održala Melina Panaotović, instruktorka joge zaposlena u centru “Livada”.

Instruktorka joge u Livada centru jeste Melina Panaotović, koja drži tri vrste Joge:
1. JUTARNJA JOGA sa Melinom je osmišljena kao prijatna praksa kojom započninjemo dan. Kombinujući razne stilove joge (u najvećoj meri vinjasu, ashtangu, hatha, jin) jutarnja joga ima za cilj da nas probudi, osnaži i vitalizuje – fizički, mentalno i emotivno.
2. HATHA JOGA je nežna praksa, namenjena svima onima koji nikada nisu vežbali jogu, onima koji su imali velike pauze u svojoj vežbačkoj praksi, kao i svima koji žele da održavaju određeni tonus svoga tela, da harmonizuju svoje fizičko, mentalno i emotivno stanje.
3. DINAMIČNA HATHA JOGA bazirana je na povezivanju osnovnih položaja (asana) hatha joge u sekvence koje se međusobno razlikuju po intezitetu i trajanju, kao i po delovanju na različite aspekte ljudskog fizičkog, mentalnog i emotivnog tela.

Nakon joga treninga prisutni su mogli da uživaju u akustičnoj svirci Filipa Jakovljevića.

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.