Početna Gradske teme Besplatan kurs engleskog jezika za konobare

Besplatan kurs engleskog jezika za konobare

Besplatni čas engleskog pod naslovom “Engleski za konobare“, na kome će svi koji rade kao konobari/konobarice imati prilike da se pripreme za nadolazeću letnju sezonu, održaće se u utorak, 27. juna u Američkom kutku.

Kurs će voditi ​​Adam Pikvens, preduzetnik sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom.

Čas će uključivati teme kao što su: dočekivanje i pozdravljanje – kako ostaviti dobar utisak; osnovni termini – ključne stvari u restoranskom poslu i kako se one kažu na engleskom; kako pomoći – biti strpljiv, slušati, raditi zajedno sa mušterijom, biti pro-aktivan; napojnice – razlike u kulturama; kako dobiti što više u napojnicama; račun i plaćanje – različiti načini na koje ljudi koji govore engleski traže da plate, očekivanja u pogledu plaćanja karticama, deljenje računa, da li je napojnica uključena; šta raditi u neprilikama – meni na engleskom, aplikacija za prevođenje, pitati šta žele pa pronaći odgovarajuću stavku na meniju, itd.

Čas će trajati dva sata i otvoren je za učesnike koji poseduju srednji nivo poznavanja engleskog, po mogućnosti one koji rade ili će raditi kao konobari/konobarice, ili u ugostiteljstvu.

Za čas je potrebno da se prijavite popunjavanjem formulara koji se nalazi na sajtu.

Čas počinje u 18 sati.

Izvor: 021
Foto: Pixabay