Početna Gradske teme Besplatno punjenje električnih vozila u “Čistoći”

Besplatno punjenje električnih vozila u “Čistoći”

0

Na parkingu ispred upravne zgrade, na Sentandrejskom putu, JKP “Čistoća” Novi Sad postavljena je punionica za besplatno punjenje električnih vozila.

Na parkingu ispred upravne zgrade, na Sentandrejskom putu, JKP “Čistoća” Novi Sad postavljena je punionica za besplatno punjenje električnih vozila. Ovu uslugu mogu da koriste svi vozači, u bilo koje doba dana.

„Neophodno je da vozači hibridnih i vozila na električni pogon imaju svoje odgovarajuće adaptere i priključne kablove, kojima će spojiti automobil na sistem za punjenje. Takođe, vozači moraju da se jave obezbeđenju u portirnici, koje će im omogućiti korišćenje punionice. Na parkingu našeg preduzeća noću se uključuje reflektor, tako da vozači mogu u svako doba dana da pune vozila“, istakao je direktor JKP “Čistoća” Vladimir Zelenović.

Podsetimo, JKP “Čistoća” Novi Sad u svom voznom parku ima tri ekološka vozila za pražnjenje korpi za smeće. Kao društveno-odgovorno preduzeće, u dugoročnom planu “Čistoća” planira da poveća broj vozila na električni pogon, kojima bi doprineli smanjenju zagađenja vazduha i nivoa buke u radu.

Izvor: Dnevnik
Foto: Pixabay