Početna Gradske teme #BIGRaspevanaJelka: Preko 400 dece i 16 horova ulepšalo praznike Novosađanima

#BIGRaspevanaJelka: Preko 400 dece i 16 horova ulepšalo praznike Novosađanima

Raspevana jelka (1)

Po uzoru na svetske metropole, a u saradnji sa UNICEF-om i magazinom Hello!, kompanija Color Press Grupa organizovala je novogodišnju dečiju manifestaciju “Raspevana jelka”, održane u BIG Shopping Centru.
Tokom manifestacije, koja je trajala punih 19 dana – od 15. decembra do 08. januara, ugostili smo više od četiri stotine dece, ali i omladine: na “Raspevanoj jelki” pevalo je čak šesnaest horova novosadskih osnovnih škola, škola stranih jezika, kao i horova muzičkih škola.

Raspevana jelka (2)

Među solistima koji su se pridružili ovoj novogodišnjoj bajci bila je i Teodora Stanković, pobednica šou-programa “Ja mogu sve” emitovanog na prvom programu RTS-a.

Raspevana jelka (3)

Sa mališanima su se družile i mnoge poznate ličnosti, te su se našoj manifestaciji pridružili i Tijana Dapčević, Jelena Bačić Alimpić, Ljubivoje Ršumović i ekipa dečijeg serijala “Fazoni i fore”, Slobodan Trkulja, Tanja Banjanin, Ena Popov, glumac Goran Podlipec, voditeljka Nataša Ilić i mnogi drugi.

Raspevana jelka (5)

“Raspevana jelka” je, osim veselog, imala i humanitarni karakter. Naime, u periodu od 15. decembra pa sve do zatvaranja prikupljala se garderoba za beskućnike u Domu u Futogu.

Raspevana jelka (6)Druženje sa decom, poznatim ličnostima, roditeljima i gostima BIG Shopping Centra za ovu godinu završili smo uz balerine Nacionalne fondacije za igru i hor “Kulturno sklonište” Saške i Petra Jelića.

Raspevana jelka (7)

Raspevana jelka (8)

Raspevana jelka (9)

Raspevana jelka (12)

Raspevana jelka (13)

Raspevana jelka (14)

Raspevana jelka (15)

Raspevana jelka (10)

Autor: Daniela Stamenković
Foto: NSHronika.rs