Početna Gradske teme Bogat muzički program na “Novosadskom Oktoberfestu”

Bogat muzički program na “Novosadskom Oktoberfestu”

oktobar fest

U novosadskoj Gradskoj kući danas je održana konferencija za medije povodom “Novosadskog Oktoberfesta”, manifestacije u slavu piva, pereca, kobasica, dobre muzike i odličnog raspoloženja zakazane za 28. i 29. oktobar na Novosadskom Sajmu.

U ime Grada Novog Sada, prisutnim novinarima, obratio se gospodin Milorad Radojević, član gradskog veća za privredu. Nakon njega, nešto više o prostoru gde će se festival održati i značaju Oktoberfesta za grad Novi Sad, govorio je generalni direktor Novosadskog Sajma, gospodin Slobodan Cvetković.

Od predsednika Color Press Grupe Roberta Čobana čuli smo više o sadržaju koji se očekuje tokom dva dana festivala i o bogatom muzičkom programu u kojem će učestvovati Zvonko Bogdan, grupa “Gift”, The Frajle, “Orthodox Celts”, “Štikle i vikleri”, “Jurassic Rock” Nenada Pagonisa i drugi.

oktobar fest5

Gospodin Čoban napomenuo je i to da će građani, sedam dana uoči festivala, kao i dane trajanja, na Trgu Slobode moći da konzumiraju piva, perece i grickalice sa Oktoberfesta. Takođe, tu će se prodavati i ulaznice za manifestaciju i deliti besplatni primerci novine “Novosadski Oktoberfest”.
U organizaciju samog događaja uključene su i novosadske turističke agencije, a svi posetioci festa iz Srbije i inostranstva od agencija dobiće besplatne ulaznice!

U ime pokrovitelja, Nemačko-srpke privredne komore, obratila se Milica Ožegović, PR, Marketing und Publikationen naglasivši da je sjajna ideja da se najveći nemački festival prenese i u Novi Sad.
Jovan Matić, frontmen grupe “Gift” i Nenad Pagonis obećali su sjajan provod i trošenje kalorija uz provereno dobar zvuk.

Autor: Daniela Stamenković