Početna Gradske teme Božićni doručak za novosadske komunalne policajce u Gradskoj kući

Božićni doručak za novosadske komunalne policajce u Gradskoj kući

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević juče je u Gradskoj kući priredio božićni doručak za pripadnike komunalne milicije.

Kako je objavio na svojim nalozima na društvenim mrežama, on je drugog dana Božića doručkovao sa onima koji su “ovih dana neumorno na usluzi građanima”.

– U prazničnoj atmosferi, razgovarali smo i o svim izazovima koji su za nama i koji nas čekaju, kako bi naš grad bio još bolji po sve Novosađane i one koji su nam u gostima – navedeno je na fejsbuk nalogu gradonačelnika.

НА БОЖИЋНОМ ДОРУЧКУ С КОМУНАЛНОМ ПОЛИЦИЈОМ
Другог дана Божића доручковао сам с радницима Комуналне полиције, који су…

Posted by Милош Вучевић on Петак, 08. јануар 2021.

Osim Vučevića, prijemu je prisustvovao njegov zamenik Milan Đurić, šef kabineta Žarko Mićun, načelnik komunalne milicije Miroslav Laketić, kao i tridesetak zaposlenih, što je oko polovina novosadskog sastava.

Zbog aktuelne epidemije, u Novom Sadu je krajem novembra proglašena vanredna situacija. Podrazumeva zabranu masovnih okupljanja, odnosno skupove sa više od pet osoba na organizovanom skupu, propisno držanje distance, upotrebu zaštitne maske, kao i dozvoljena četiri metra kvadratna u prostoriji po čoveku. Komunalni milicioneri su, između ostalog, zaduženi i da se propisane mere poštuju.

Gradonačelnik Novog Sada je nedavno preležao virus kovid-19, a u više navrata apelovao je na sugrađane da poštuju epidemiološke mere.

Izvor: 021.rs
Foto: Facebook/Miloš Vučević