Početna Gradske teme BUDI HEROJ: Svakom porudžbinom NURDOR paketića pomažete deci oboleloj od raka

BUDI HEROJ: Svakom porudžbinom NURDOR paketića pomažete deci oboleloj od raka

0

Godina koju ostavljamo iza nas je bila teška i izazovna na mnogo načina. Ali ono važno što smo mogli da naučimo jeste da su solidarnost, podrška i zajedništvo preko potrebni svakom društvu. Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka organizuje akciju u okviru koje građani mogu da obraduju svoje najbliže, ali i da pomognu mališanima koji su oboleli od malignih bolesti.

Iz NURDOR-a žele da lekcije koje smo svi naučili u ovoj godini, ponesemo u sledeću i da pokažemo i sebi i drugima da #BITIHEROJ nije teško. Svaki od 365 dana koji nas čekaju su po jedna nova prilika da menjamo svet. Ako želimo da to uspe – moramo zajedno.

Svemu tome najbolje nas uče deca, a deca koja se leče od malignih bolesti već jesu pravi mali superheroji. Oni koji svakog dana prolaze kroz ono kroz šta smo delom morali svi da prođemo ove godine. I svakog dana nam pokazuju da su za superherojska dela jedino potrebni Ljubav i Podrška. Praznici su pravo vreme da to delimo jedni sa drugima.

NURDOR-a vas pozivaju da pogledate njihov novogodišnji katalog OVDE i izaberete iz njega paketiće za sebe i svoje najdraže, decu, prijatelje ili poslovne partnere. Svaki paketić od NURDOR Deda Mraza je po jedna vrećica radosti za vas koji darujete i za onoga ko prima ovakav poklon. Zato što on nije običan poklon, u sebi nosi Ljubav i Podršku i po jednu novu nadu za mališane koji se leče od malignih bolesti. Pogledate OVDE i njihov standardni katalog.

Pored uplate na račun donaciju je moguće uplatiti i pouzećem kada paketići stignu na vašu adresu. Dostava se ne naplaćuje, za šta herojske zasluge nosi kurirska služba BEX. Porudžbine možete poslati na mailove beograd@nurdor.org i office@nurdor.org sa izborom paketića, imenom i prezimenom i primaoca i kontakt telefonom. Ukoliko donaciju uplaćujete na račun priložite i dokaz o uplati.

– Niko od nas ne može uraditi sam onoliko koliko možemo zajedno! Hvala Vam što nam verujete i što zajedno stvaramo lepšu budućnos – poručuju iz Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka.

Izvor: NSU
Foto: Pixabay