Početna Gradske teme Budi human i ti! Pomozi!

Budi human i ti! Pomozi!

10986833_724096374370021_6779137355991991990_n
Tridesetogodišnji Nemanja Ćurić kao tinejdžer je doživeo tešku saobraćajnu nesreću u kojoj mu je nagnječena kičmena moždina i zbog čega je trenutno u invalidskim kolicima, a od izlečenja ga deli više od milion dinara, koliko je potrebno za tretman matičnim ćelijama u Beču.

 

Nemanja Ćurić je bivši sportista iz Nove Gajdobre, igrao je fudbal za “Čukarički” i za “Partizan”, a tretman matičnim ćelijama u Beču verovatno je jedini način da ponovo prohoda.
Njegova pozitivna energija oborila nas je s nogu, a Nemanja je za nas portal rekao sledeće: “Zahvaljujem se svima koji su mi do sada pomagali i pomogli, moja borba i daalje traje i neću stati dok ponovo ne zaigram fudbal. Puno hvala klubovima iz Novog Sada, Bačke Palanke, Bačkog Petrovca, Ravnog sela, što su mi do sada pomagalii da zajedno sakupimo za moju sledeću operacijU. Svi koji me poznaju znaju da ja neću odustati u ovoj borbi.”

Novosadska Hronika želi puno sreće Nemanji i da istraje u svojoj borbi, a svi vi koji želite da mu pomognete učinite to slanjem sms sa sadržajem 88 na 3030, cena poruke je 100 dinara.

Budi human i ti, pokažimo da svi zajedno možemo pomoći ovom hrabrom momku da ponovo stane na svoje noge!

Autor: Knežević Ivana