Početna Gradske teme “CineStar” bioskop predstavlja prvu “Oscar” reviju

“CineStar” bioskop predstavlja prvu “Oscar” reviju

0

Najsvečanija, najprestižnija i najpoznatija dodela nagrada za najuspešnija filmska ostvarenja u protekloj godini uskoro nam se približava. Za dve nedelje, 04. marta, održaće se jubilarna 90. dodela filmskih nagrada “Oscar”, koju svake godine milioni gledalaca prate uživo na svojim malim ekranima. Tog dana, najglamuroznijim crvenim tepihom na svetu, prodefilovaće celokupna holivudska svita, a najzanimljivije će i ovog puta biti brojne poznate lepotice, odevene u raskošne toalete slavnih dizajnera.

Zahvaljujući Prvoj “Oscar” reviji koja se ekskluzivno odvija u svim “CineStar” bioskopima u Srbiji od 26. februara do 04. marta biće prikazani najuspešniji filmovi nominovani ove godine za prestižnu nagradu “Oscar”.

Posetioci koji će prisustvovati otvaranju “Oscar” revije u nedelju 25. februara u “CineStaru 4DX Novi Sad” u tržnom centru “BIG”, moći će da pogledaju film “Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju” koji ima sedam nominacija, dok će ostalih dane revije moći između ostalog da pogledaju “Oblik vode” sa čak 13 nominacija za prestižni zlatni kipić među kojima su i one najvažnije – za najbolji film, najboljeg reditelja, glavnu žensku ulogu, sporednu žensku ulogu, sporednu mušku ulogu, originalni scenario, fotografiju i montažu, kao i naslove “Ja, Tonya”, “Doušnik”, “Cena života” i druge.

Za sve zaljubljenike u “Oscare” i čaroliju oko “Oscara”, “CineStar” je pripremio nagradni konkurs #OscarRevijauCineStaru, u kome će pobednik osvojiti čak 10 bioskopskih ulaznica.

Izvor: Mojnovisad.com
Foto: Ilustracija/Pixabay