Početna Gradske teme Danas na Trgu slobode hor eparhije sremske “Sveti Nikolaj”, bend “5 minuta...

Danas na Trgu slobode hor eparhije sremske “Sveti Nikolaj”, bend “5 minuta slave” i DJ Bazz!

_ADR6388

“Novosadski Winter Fest” od juče je ponovo na Trgu slobode, a muzički program je nastavljen na Singing Christmas Tree i centralnoj bini.

_ADR6419

Naši gosti na “raspevanoj jelki” ponovo su bili članovi hora “Čuperak” iz Kikinde koji su izveli novogodišnje i dečije pesme uz pomoć Deda Mraza i lutkarske predstave. Mlade snage novosadske rep scene slušali smo na centralnoj bini jer su nastupali “0 Dvaes 1” u sastavu DJ Maelstorm, Ringee, TauOcg i KizOcg, a za kraj večeri slušali smo muziku po izboru DJ Orange Man.

_ADR6381

Večerašnji program započinjemo, kao i uvek u 18 časova, nastupom hora eparhije sremske “Sveti Nikolaj” koji će nam izvesti pesme u susret Božiću. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

_ADR6375

Na centralnoj bini od 19h ponovo ćemo slušati mladi bend “5 minuta slave” koji i ovog puta najavljuju dobru zabavu uz njihove autorske pesme i obrade pank-rock hitova. Od 20h do 22h slušaćemo muziku po izboru DJ Bazz.

_ADR6629

U drvenoj kućici koju smo ustupili dečijim i humanitarnim ustanovama od danas možete kupiti rukotvorine učenika Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović”.

HADR6470

I dalje možete da pišete Deda Mrazu. Napišite mu pismo i ubacite u veliko sanduče na Trgu slobode, a 5. januara izvlačićemo nagrade i nekome ispuniti novogodišnju želju.

_ADR6369

Kao i do sada, u drvenim kućicama koje su postavljenje na Trg slobode i Pozorišni trg, možete kupiti rukotvorine, dekupaž predmete, prazničnu dekoraciju, poklone, nakit, slane i slatke gurmanluke, kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, punč i drugo.

_ADR6290

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

_ADR6573
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest. Prijatelj festivala je i Elektrodistribucija Srbije.

_ADR6532

Autor i foto: NsHronika