Početna Gradske teme Danas se otvara trgovački deo SPENS-a

Danas se otvara trgovački deo SPENS-a

Javno preduzeće “Sportski i poslovni centar Vojvodina“ Novi Sad danas počinje sa radom (trgovački deo objekta).

Objekat će za posetioce biti otvoren prema redovnom radnom vremenu: radnim danima od 6 do 22 sata, a vikendom od 8 do 22 sata.

U skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije o nastavku rada tržnih centara, preduzete su sve preventivne mere, kako bi se posetioci i korisnici usluga osećali bezbedno u objektu.

“Izvršili smo detaljno čišćenje i dezinfekciju svih prostorija, hodnika, liftova i garaža, kao i svih zajedničkih površina u celom objektu”, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Pored propisa o poštovanju mera socijalnog distanciranja i pojačane dezinfekcije prostora, postavljene su dezobarijere na svim ulazima u trgovačkom delu objekta.

“Obavestili smo sve zakupce trgovačkog prostora da za njih takođe važe posebne mere, u vezi sa brojem korisnika, socijalnom distancom, ali i obavezno korišćenje zaštitne opreme kako za primaoce, tako i za davaoce usluga. Svaki lokal dužan je da vodi računa o broju ljudi koji ulaze, kao i o tome da li se kupci i zaposleni prdržavaju mera zaštite. Istovremeno Vas informišemo da, u skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije, od 4.5.2020. godine rade ugostiteljski objekti i teretane”, navodi se u saopštenju.

Izvor: nsUživo
Foto: Wikipedia