Početna Gradske teme Današnji “Heroj dana” je stariji komandir zatvora Ljubiša Nikolić

Današnji “Heroj dana” je stariji komandir zatvora Ljubiša Nikolić

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Današnji “Heroj dana” je Ljubiša Nikolić, stariji komandir Okružnog zatvora u Novom Sadu, koji radi na radnom mestu Obezbeđenje lica lišenih slobode. Ljubiša i njegove kolege svojim odgovornim radom doprinose suzbijanju širenja virusa COVID-19. Hvala Ljubiši, hvala svim našim herojima koji disciplinom i požrtvovanim radom učestvuju u borbi protiv pošasti koja nas je snašla.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su: Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV, Dunav TV i RTV Pančevo.

Sponzor akcije je AMS osiguranje. 

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva