Početna Gradske teme Današnji “Heroj dana” je Tamara Gucunja Vukić

Današnji “Heroj dana” je Tamara Gucunja Vukić

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Naš današnji “Heroj dana” je Tamara Gucunja Vukić, po profesiji pravnica koja uspešno vodi izvršiteljsku kancelariju sa 12 zaposlenih. Ipak, i pored brojnih svakodnevnih obaveza, Tamara je pronašla dovoljno slobodnog vremena kako bi se priključila našem volonterskom centru i svakodnevno brinula o starijim i najugroženijim licima koji su u kućnoj izolaciji. Takođe, ona je odlučila da svoju celokupnu novčanu naknadu za rad u izvršnom odboru Komore javnih izvršitelja donira u dobrotvorne svrhe našim  najugroženijim sugrađanima i na ovaj način pomogne onima kojima je u ovoj situaciji pomoć najpotrebnija. Zbog svega navedenog, Tamara je naš heroj dana!

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su Color Media Communications, list “Dnevnik” i Novosadska TV.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva