Početna Gradske teme Današnji “Heroj dana” je volonter Slobodan Rogulić

Današnji “Heroj dana” je volonter Slobodan Rogulić

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević predložio je svog heroja dana:
“Moj današnji heroj dana je volonter Slobodan Rogulić. Slobodan zajedno sa još 200 volontera svakodnevno dostavlja na kućnu adresu pakete pomoći penzionetima čije su penzije do 30.000 dinara. Hvala Slobodanu i svim divnim volonterima na solidarnosti. Naši heroji su tu da obezbede sve što vam je neophodno, pokažite odgovornost i disciplinu ostanite u kućama”, naveo je gradonačelnik.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV i TV Dunav.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Autor: NsHronika
Foto: Miloš Vučević/Facebook