Početna Gradske teme Današnji “Heroji dana” su članovi KUD-a “Sloboda” iz Rumenke

Današnji “Heroji dana” su članovi KUD-a “Sloboda” iz Rumenke

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Današnji “Heroji dana” su članovi KUD-a “Sloboda” iz Rumenke koji su na kućnu adresu dostavili pakete pomoći penzionerima sa nižim primanjima od 30.000 dinara. U akciji je učestvovao i direktor KUD-a Momir Mišković. Ovi hrabri ljudi su tu da pomognu našim starijim sugrađanima u ovim teškim vremenima, zbog čega su oni naši “Heroji dana”.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV , Dunav TV i RTV Pančevo.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva