Početna Gradske teme Današnji “Heroji dana” su radnici Toplane

Današnji “Heroji dana” su radnici Toplane

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Direktor JKP „Novosadska toplana“, Dobrosav Arsović, za današnje “Heroje dana“ predložio je vredne radnike JKP “Novosadska toplana”, koji su i u vreme vanrednog stanja i teške borbe protiv virusa COVID-19, pokazali da su na visini zadatka.

– Građani sada više nego ikada sede u svojim domovima koji su, zahvaljujući Novosadskoj toplani, topli i “udobni”. Zato su moji heroji dana svi radnici Toplane koji su komfor građana Novog Sada stavili ispred svog ličnog komfora i lične bezbednosti i koji, bez premca, brinu o toplim domovima, a da ne znamo ni koliko ih je, ni kako im je. Kako radnici u toplanama koje proizvode toplotnu energiju, tako su i radnici na terenu angažovani 24 sata dnevno, a, takođe, i naši zaposleni u Korisnickom centru su uvek raspoloživi za sva pitanja i reklamacije građana. U svim službama Preduzeća zaposleni su na svojim zadacima svakodnevno, organizovani uz poštovanje svih preporuka Vlade Republike Srbije kako bi toplifikacioni sistem Novog Sada funkcionisao bez ikakvih problema. Ovi ljudi su gotovo nevidljivi, a posao rade kao da su najbezbrižnija vremena. Svi registrujemo da su radijatori topli, ali ja želim da, kao heroje, registrujem i ljude koji su zaslužni za to. Zaštitite svoje zdravlje, zaštite sebe i ostanite u toplim domovima! – poručuje Dobrosav Arsović.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV i TV Dunav.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva