Početna Gradske teme Dani kanabisa od 10. do 12. jula

Dani kanabisa od 10. do 12. jula

dani-kanabisa-irkajp

Dani kanabisa koji će obuhvatiti tri regionalne tribine na temu lečenja ms-a, neuroloških i drugih oboljenja pomoću kanabisa, održaće se od 10. do 12. jula u Novom Sadu, Beogradu i banji Gornja Trepča. Prva tribina počinje u petak, 10. jula od 17h, u CK13.

Pozivaju se svi oboleli, kao i lekari i ostali stručnjaci da prisustvuju i čuju neposredna svedočenja gostiju iz regiona i iz Srbije, koji se uspešno leče ili su izlečeni“, stoji u saopštenju.

Na tribinama će naglasak biti na lečenju neuroloških i autoimunoloških oboljenja o kojima se malo pričalo u javnosti, ali i o uspešnim rezultatima lečenja kancera i drugih bolesti, uz prikaz najnovijih naučnih studija.

Na tribinama će govoriti Huanito Lukšetić, koji već godinama uspešno leči multiplu sklerozu ekstraktom cvetova kanabisa, zatim Filip Dostovski iz Makedonije, član Zelene alternative i čovek koji se uspešno izborio sa tumorom uz pomoć ulja od cvetova kanabisa, kao i Sanjin Jašar iz Socijalnog kanabis kluba Maribor, koji dolazi sa mnogobrojnim prijateljima iz Slovenije.

Tribine organizuju Udruženje IRKA (Inicijativa za promenu zakonske regulative kanabisa), Udruženje invalida “Novi Horizont”, i Udruženje obolelih od ms-a Sombor, u saradnji sa udruženjima i socijalnim kanabis klubovima iz regije.

Autor i foto: RTV