Početna Gradske teme Dečiji hor “Bubamare” sutra na Štrand Summer Festu

Dečiji hor “Bubamare” sutra na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Sutra od 19.30 časova na Štrand Summer Festu će nastupiti dečiji hor “Bubamare” iz Bečeja koji okuplja decu uzrasta od 3 do 13 godina. Hor je u martu 2010. godine osnovala profesorica Đijanta Lovaš, sa ciljem da deci približi muziku i pruži im priliku da se kroz muziku izraze i druže. Dečiji hor “Bubamare” izvodi autorske pesme ali i popularne pesme drugih izvođača, a do sada ima objavljen jedan CD sa autorskim pesmama.

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.