Početna Gradske teme Dečiji hor, DJ i bend ovog petka na “Novosadskom Winter Festu” na...

Dečiji hor, DJ i bend ovog petka na “Novosadskom Winter Festu” na Trgu slobode

0

I drugo veče “Novosadskog Winter Festa” bilo je u znaku najmlađih.

Na Singing Christmas Tree by Vojvođanska banka, nastupio je hor muzičke radionice “Music star” iz Beočina.

Najmlađi sugrađani su se igrali u slami koja predstavlja prikaz Hristovog rođenja, vozili na karuselu, fotografisali sa irvasima i snežnom kuglom i uživali u slatkišima.

Večeras od 18h na Raspevanoj jelci nastupiće ponovo hor muzičke radionice “Music star” iz Beočina, u drugom sastavu i sa drugačijim repertoarom.

Na bini će u 19h nastupiti DJ Shot, a od 20:30 bend Sanatorijum.

Ovogodišnji “Novosadski Winterfest” će trajati do 29.12.2018.

Kao i prethodne dve godine, horovi dece i odraslih će pevati božićne i novogodišnje pesme na “Singing Christmas Tree”, organizovaćemo nastupe bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, posetioci će imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput “vojvođanske gibanice”, “mađarskog kolača” i “američkih krofnica” kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Na Trgu slobode su i “Novogodišnji fijaker” u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, “Old Timer Photo-Boot”, “Winterfest kapija”, “Licidersko srce” i “Krila Anđela” za fotografisanje kao i tematska izložba novosadskih fotografa.

“Novosadski Winter Fest” organizuju Udruženje Subsidium, Bač u srcu Bačke i HBO Color Media Events u partnerstvu sa kompanijama “Color Media Communications” i ” Ninamedia”, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Prijatelji festivala su Vojvođanska banka, Coca-Cola, Heineken Srbija, Promenada šoping centar, Lidl Srbija i BIG Shopping Centar.

Sve informacije o festivalu pronađite na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs i Fejsbuk stranici – Novosadski Winter Fest.