Početna Gradske teme Detelinara za Teu Ranđelović

Detelinara za Teu Ranđelović

14199552_1597944843564386_3113344679632788915_nHumanitarna manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru” održaće se u utorak, 13. septembra, od 18 časova u centru Stare Detelinare, ispred robne kuće,
Humanitarna manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru”
Enlarge
Humanitarna manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru”
u organizaciji Udruženja građana „Novi Sad”. Cilj je da se skupi novac za kupovinu aparata „freestyle libre” za dijabetes koji košta 890 evra, a neophodan je učenici drugog razreda OŠ „Svetozar Marković Toza” Eleni Rađenović.

Deca s Detelinare i okoline upotpuniće program pevanjem i sviranjem u saradnji s nastavnicom muzičkog obrazovanja Milkom Jurišić. Podršku na bini pružiće im novosadski „Beti Bap bend” i “Apsolutno romantično”. Mališani iz Udruženja građana „Veliko kolo” predstaviće se spletom narodnih igara, a održaće se dečja predstava.

Manifestaciji će se pridružiti i Udruženje „Čepom do osmeha”, tako da posetioci mogu doneti i plastične čepove.– Naselje Detelinara oduvek je bilo bogato veselom i talentovanom decom koja su uspevala svuda po svetu, ali nikada nisu zapevala i zasvirala baš u kraju u kojem su rođena, stoga smo rešili da spojimo lepo, korisno i humanitarno – kaže predsednik Udruženja građana „Novi Sad” i svetski vicešampion u savate boksu Goran Bajšanski.

Događaju će prisustvovati i gradonačelnik Novog Sad Miloš Vučević, kao i uspešni sportisti s Detelinare poput Milenka Tepića, Nikole Rađena, Nenada Pagonisa, Gorana Bajšanskog i drugih.