Početna Gradske teme Dino park pun pogodak

Dino park pun pogodak

dinosaur-1310676_640

Mesec dana kako je otvoren Dino park se pokazao kao pun pogodak za turističku ponudu Novog Sada. Park je posetilo 18 hiljada posetilaca, od toga dve hiljade dece u okviru ekskurzije iz cele Srbije.

Pre dve nedelje u Dino parku otvoren je 12D bioskop koji upotpunjuje avanturističku atmosferu, a posetioci parka zadovoljni su i ostalom ponudom, naročito sadržajima namenjenim najmlađima.

Iz “Gradskog zelenila” poručuju da su zadovoljni brojem posetilaca Dino parka, a kako dodaju, park će poprimati novi izgled i nove sadržaje u naredne četiri godine na koliko je potpisan ugovor o njegovom boravku na parceli Spensa.

– Ono što se sada radi je jedan mali teren za mali fudbal i jedno veliko šahovsko polje sa velikim figurama, i ono što takođe planiramo u narednom periodu je adrenalin park za decu do 12 godina – kaže Ivan Nožinić, iz “Gradskog zelenila”.

Pojedini sugrađani žalili su se na buku koja se može čuti iz Dino parka. Nadležni kažu da se nivo buke meri.

– Propisano je da ona može da bude do 92 db, ono što smo mi interno merili je 90 db na pozorišnoj bini gde se tokom vikenda odvijaju programi – dodao je on.

Vrata Dino parka su otvorena svakog radnog dana od deset do dvadeset časova, a celodnevna ulaznica za odrasle košta trista, za decu dvesta dinara, dok deca ispod tri godine ne plaćaju kartu.

Izvor: RTV
Foto: Ilustracija/Pixabay