Početna Gradske teme Dodeljene nagrade “Dr Zoran Đinđić”

Dodeljene nagrade “Dr Zoran Đinđić”

Nagrade “Dr Zoran Đinđić” kao i nagrada najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu, uručene su sinoć na svečanosti u centralnoj zgradi Univerziteta.

Docentkinja na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu Mirjana Ljubojević dobitnica je nagrade “Dr Zoran Đinđić” za mladog naučnika i istraživača.

Dobitnik nagrade “Dr Zoran Đinđić” za najbolji diplomski rad, master ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka u 2017. godini je Branko Latinčić za master rad “Problem temporalnosti u Ničeovoj i Bergsonovoj filozofiji”, koji je odbranio na Filozofskom fakultetu.

Specijalnu nagradu “Dr Zoran Đinđić” za poseban doprinos u nauci u 2017. godini osvojio je Dušan Jakovetić, docent na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, koji je inače i član ekipe koja je dobila jedan od projekata H2020, vrednosti preko pet miliona evra, u okviru kog će se baviti temom BIG DATA.

Dodeljena je i nagrada za najboljeg studenta Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2016/2017. godini i dobila ju je Tijana Zrnić, sa Fakulteta tehničkih nauka.

Izvor: 021