Početna Gradske teme “Dog Show” sutra na Štrand Summer Festu

“Dog Show” sutra na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

PETAK – 26.07.

17:00h – Likovna radionica za decu
18:00h – “NS Sportić” – školica sporta za decu – za sve mališane uzrasta od tri do 15 godina. Trener: Đorđe Radovanović
19:00h – Tajs – funkcionalni trening, body pump, body combat, body attack
20:00h – “Dog Show” – Izbor u kategorijama: Najlepši pas, Najstilizovaniji pas, Najposlušniji pas i Specijalna nagrada žirija. Prijave pasa vršiće se na licu mesta u 19.30, dok je početak izbora zakazan za 20.00h. Pedigre je pripremio vredne nagrade za pobednike, zato dovedite svoje pse, neka istaknu upravo ono zbog čega ih vi neizmerno volite i – neka najbolji pobedi!

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.