Početna Gradske teme “Dog Show” sutra na Štrand Summer Festu

“Dog Show” sutra na Štrand Summer Festu

0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

PETAK – 26.07.

17:00h – Likovna radionica za decu
18:00h – “NS Sportić” – školica sporta za decu – za sve mališane uzrasta od tri do 15 godina. Trener: Đorđe Radovanović
19:00h – Tajs – funkcionalni trening, body pump, body combat, body attack
20:00h – “Dog Show” – Izbor u kategorijama: Najlepši pas, Najstilizovaniji pas, Najposlušniji pas i Specijalna nagrada žirija. Prijave pasa vršiće se na licu mesta u 19.30, dok je početak izbora zakazan za 20.00h. Pedigre je pripremio vredne nagrade za pobednike, zato dovedite svoje pse, neka istaknu upravo ono zbog čega ih vi neizmerno volite i – neka najbolji pobedi!

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.