Početna Gradske teme Dvadesetosmogodišnjoj Marini Kovačev hitno potreban novac za nastavak lečenja

Dvadesetosmogodišnjoj Marini Kovačev hitno potreban novac za nastavak lečenja

Dvadesetosmogodišnja Marina Kovačev iz Bečeja morala je neplanirano da nastavi svoje lečenje u Istanbulu, u bolnici Sante Plus Hospital.

Pošto joj predstoji višenedeljno zračenje nakon sprovedenih složenih ispitivanja, porodica moli ljude koji su u mogućnosti da doniraju novac, neophodan za nastavak terapije u Turskoj.

Porodica je već uplatila avans za lečenje u turskoj bolnici, u iznosu od 8.000 evra, a preostalo je da se uplati još 16.000 evra, i to do kraja aprila.

Mlada Marina Kovačev je početkom leta prošle godine operisala tumor na mozgu. Novac kojim je porodica raspolagala i fond koji je prikupljen tokom novembra i decembra prošle godine utrošen je na dosadašnje lečenje.

Bečejki predstoje četiri nedelje zračenja i mozga i kičme i zbog toga se boravak u bolnici produžio na pet nedelja, umesto na jednu, kako je planirano, što iziskuje veće troškove. Lekari su napravili detaljna ispitavanja i porodica je rešena da pokuša sve kako bi se zdravstveno stanje devojke poboljšalo. Ona je trenutno izuzetno slaba, već šest nedelja praktično „živi“ na infuziji, a nada je da će joj biti bolje kada terapija počne.

Uplate novca na račun njene majke – Svetlana Bošković, Banca Intesa, broj 160-2700100006080-06.

Humanitarni bazar 21. aprila u centru Bečeja

Bečejsko udruženje mladih (BUM), u kom je Marina Kovačev jedna od osnivača, u subotu 21. aprila u centru Bečeja, organizuje Humanitarni bazar, na kom će svako od zainteresovanih izlagača, sa najrazličitijom robom moći da je proda i kasnije donira novac za nastavak lečenja mlade Bečejke.

Više informacija o Humanitarnom bazaru za Marinu na telefone: 062/373-427 i 063/544-321.

Izvor: Mojbečej.rs
Foto: Privatna arhiva