Početna Gradske teme Dvadesetosmogodišnjoj Marini Kovačev hitno potreban novac za nastavak lečenja

Dvadesetosmogodišnjoj Marini Kovačev hitno potreban novac za nastavak lečenja

0

Dvadesetosmogodišnja Marina Kovačev iz Bečeja morala je neplanirano da nastavi svoje lečenje u Istanbulu, u bolnici Sante Plus Hospital.

Pošto joj predstoji višenedeljno zračenje nakon sprovedenih složenih ispitivanja, porodica moli ljude koji su u mogućnosti da doniraju novac, neophodan za nastavak terapije u Turskoj.

Porodica je već uplatila avans za lečenje u turskoj bolnici, u iznosu od 8.000 evra, a preostalo je da se uplati još 16.000 evra, i to do kraja aprila.

Mlada Marina Kovačev je početkom leta prošle godine operisala tumor na mozgu. Novac kojim je porodica raspolagala i fond koji je prikupljen tokom novembra i decembra prošle godine utrošen je na dosadašnje lečenje.

Bečejki predstoje četiri nedelje zračenja i mozga i kičme i zbog toga se boravak u bolnici produžio na pet nedelja, umesto na jednu, kako je planirano, što iziskuje veće troškove. Lekari su napravili detaljna ispitavanja i porodica je rešena da pokuša sve kako bi se zdravstveno stanje devojke poboljšalo. Ona je trenutno izuzetno slaba, već šest nedelja praktično „živi“ na infuziji, a nada je da će joj biti bolje kada terapija počne.

Uplate novca na račun njene majke – Svetlana Bošković, Banca Intesa, broj 160-2700100006080-06.

Humanitarni bazar 21. aprila u centru Bečeja

Bečejsko udruženje mladih (BUM), u kom je Marina Kovačev jedna od osnivača, u subotu 21. aprila u centru Bečeja, organizuje Humanitarni bazar, na kom će svako od zainteresovanih izlagača, sa najrazličitijom robom moći da je proda i kasnije donira novac za nastavak lečenja mlade Bečejke.

Više informacija o Humanitarnom bazaru za Marinu na telefone: 062/373-427 i 063/544-321.

Izvor: Mojbečej.rs
Foto: Privatna arhiva