Početna Gradske teme Eko kamp Fruška gora otvara ovogodišnju sezonu

Eko kamp Fruška gora otvara ovogodišnju sezonu

Eko kamp Fruška gora na Stražilovu otvara ovogišnju sezonu u subotu, 23. maja. Tim povodom od 10 časova biće upriličen raznovrstan program.

Tim Eko kampa Fruška gora tog dana organizuje druženje uz sportski program, kao i bogatu trpezu za šta će se pobrinuti kuvari čuvene TV emisije “Kuhinjica“.

Svim gostima u okviru kampa na raspolaganju je 20.000 kvadratnih metara zelene površine, što omogućava poštovanje preporuka epidemiologa u vidu fizičke distance.

Eko kamp Fruška gora nalazi se nadomak Sremskih Karlovaca, na putu ka Stražilovu. Nastao je sa idejom da posetiocima ponudi jedinstven prostor za odmor i relaksaciju u prirodi. Stoga nudi mogućnost iznajmljivanja kamp-kućica i šatora, a onima koji poseduju svoje, ostavlja mogućnost da ih dovezu i postave u kampu.

Za pravu avanturu pod vedrim nebom svim posetiocima su na raspolaganju mesta za roštiljanje, stolovi i klupe. Zbog velikog prostora u netaknutoj prirodi, Eko kamp Fruška gora pogodan je i za skoro sve vrste događaja kao što su rođendani ili tim bildinzi. Ovaj jedinstven kamp na Fruškoj gori poseduje kompletan sanitarni čvor, tuš kabine i veš mašine, što je posebno značajno za posetioce koji planiraju duži boravak.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay