Početna Gradske teme Ekskluziva u Ulici kišobrana

Ekskluziva u Ulici kišobrana

0

Kisobrani

U Novom Sadu Miletićeva ulica dobila je ovih dana novi izgled što je kod Novosađana izazavalo vedro raspoloženje. Naime, kišobrani u boji krasili su svod iznad glava prolaznika. Mnogi nisu mogli da odole iskušenju da ne naprave selfi fotografije i podele ih na nekim od društvenih mreža.

kisobran1

 

Promocija je počela performansom atraktivnih plesačica na štulama, a ovaj dan je uveličala i poznato lice Suzana Mančić. Legendarni model FIAT 500 u novom ruhu, osveženog dizajna eksterijera i enterijera, premijerno je predstavljen danas u Ulici kišobrna u Novom Sadu, u pešačkoj zoni uz podršku ovlašćenog dilera AK Stojanov.

kisobran3

Bila su izložena tri modela novog FIAT 500 koji se već mogu naručiti u Srbiji od danas. Ovom prilikom svim prisutnim obratio se Sava Stojanov, direktor AK Stojanov i predstavio novitete.

kisobran6

Ovaj model savršenog italijanskog stila i dizajna, star gotovo šest decenija, danas odiše duhom moderog vremena, kreiran je za ljude iz svih krajeva sveta i odražava optimističan i vedar italijanski karakter“, rekao je Stojanov. Nakon predstavljanja novog modela automobila svi prisutni su uživali u degustaciji keteringa.

kisobran

U okviru kampanje novog Fiat modela otvoren je foto konkurs na koji su svi bili pozvani da šalju svoje selfi fotografije na fejsbuk profil Auto kuće Stojanović.

kisobran4

Do danas je stiglo 200 fotografija, a konkurs će biti otvoren do 8. oktobra nakon čega će 10. oktobra biti proglašeno dva pobednika. Zbog velikog interesovanja i kreativnosti naših sugrađana fond nagrada je povećan, 25 najoriginalnijih selfi fotografija biće nagrađeno.

kisobran5

Model FIAT 500 proslavio je svoj 58. rođendan, 4. jula ove godine. Tim povodom napravljen je domaći Instagram profil posvećen isključivo ovom modelu pod nazivom #fiat500serbia.

Autor i foto: Ljiljana Kozarev, NsHronika.rs