Početna Gradske teme Exit i Arena Cineplex vraćaju bioskop na festival

Exit i Arena Cineplex vraćaju bioskop na festival

0

Exit festival predstavlja novu binu koja se na velika vrata vraća na Petrovaradinsku tvrđavu – Arena Cineplex Open Air by Chipsy.

Na zahtev brojnih fanova, nekadašnja omiljena bina za odmor vraća se na Exit u potpuno novom izdanju. Stejdž koji će pružiti pravo uživanje u filmovima i kvalitetan predah od celovečernjeg đuskanja na festivalu predstaviće neka od najaktuelnijih filmskih ostvarenja svake večeri u terminima od 22:00 i 01:00 čas.

Arena Cineplex će zajedno sa distributerima “Megacom film”, “Taramount film” i “CON film” predstaviti ostvarenja najistaknutijih reditelja kao i neke od najtraženijih muzičkih fimova kao što su “20 hiljada dana na Zemlji”, Iaina Forsita i Džejn Polard, “The Beatles: Eight Days a Week – Godine Bitlmanije”, Rona Hauarda, “Trainspotting” i “Trainspotting 2”, Denija Bojla, “Ovo mora da je to mesto”, Paola Sorentina, “Guardians Of The Galaxy VOL. 2”, Džejmsa Gana i “Gimme Danger”, Džimija Džarmuša.

Arena Cineplex, prvi multipleks u Vojvodini prirediće publici festivala pravo bioskopsko iskustvo uz najsavremeniju tehnologiju i najnovije, ‘Air screen’ platno za otvoreni prostor. Uz najbolji zvuk i kvalitet slike, u udobnim ‘lazy bag’-ovima i uz neizostavne kokice, Arena Cineplex Open Air by Chipsy biće pravo mesto za odmor od aktivnih festivalskih noći.

Izvor: RTV
Foto: Ilustracija/Pixabay