Početna Gradske teme “Exit” kamp otvara vrata 2. jula

“Exit” kamp otvara vrata 2. jula

Recepcija zvaničnog “Exit” kampa koji se nalazi na Štrandu, otvara svoja vrata dva dana pre početka ovog događaja, odnosno, u utorak, 2. jula za prve posetioce iz svih delova sveta.

Pored toga što se otvara pre festivala, “Exit” kamp goste prima punih nedelju dana, sve do 9. jula po ceni od 3.000 dinara po osobi za svih sedam dana. Pored standardne ponude, koja obuhvata mesto u kampu, posetioci mogu na licu mesta da kupe kampersku opremu ili da iznajme luks šatore sa krevetima i strujnim priključcima za takozvani glamping, odnosno glamurozno kampovanje.

Kao i svake godine u ponudi će biti bogat izbor hrane, a obezbeđeni su i zatvoreni tuševi s toplom vodom, toaleti, lavaboi, stanica za punjenje elektronskih uređaja, brojni kreativni sadržaji, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri.

Kamperi će moći da se relaksiraju i u “Promenada Chill Out zoni” gde će zagrevanje za festival da počne već u toku dana 4. jula uz di-džej dvojac DE:MO, a posetioce očekuju i prateći sadržaji u vidu stonog fudbala i mesta za opuštanje. Exit Tribe boje biće predstavljene i u okviru “Rest and Recharge VISA Chill Out zone”, indijanskog šatora sa paletama za opuštanje, lejzi begovima, i pristupom wi-fi mreži, a u okviru ove zone, radiće se i privremene tetovaže. Na raspolaganju će im u kampu biti i druge zabavne aktivnosti, a ljubitelji fizičkih aktivnosti moći će da pokrenu novi dan na obali Dunava uz časove joge.

Izvor: Dnevnik
Foto: EXIT Photo Team