Početna Gradske teme Exit nagradio kreativne i talentovane studente

Exit nagradio kreativne i talentovane studente

exit-nagrade-talentovani_660x330

Exit je na konkursu za inovativno rešenje promocije Novog Sada, nagradio kreativne i talentovane studente, a prve tri nagrade dodeljene su od novčanog dela Februarske nagrade Grada Novog Sada koju je ove godine dobio direktor i osnivač Exita, Dušan Kovačević.

Priznanje za doprinos promociji grada, pored “Novosadske golubice” bio je i novčani iznos od 130.000 dinara, a Kovačević ga je donirao u celosti za ovaj konkurs kao vid podrške studentima novosadskog Univerziteta, mesta sa kojeg je pokrenut Exit.

Prvu nagradu, od pet dodeljenih, dobili su studenti master studija Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo (DGTH) sa Priprirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu.

Studenti Nevena Brajović, Miloš Živković i Jelena Jakovljević su svojim radom “Mi smo Novi Sad” osvojili prvu nagradu u iznosu od 60 hiljada dinara.

Studentkinja master studija istog departmana Jelica Kurćanski je osvojila drugu nagradu u iznosu od 40 hiljada dinara za inovativno rešenje promocije grada “Avantura u Novom Sadu”.

Treću nagradu u iznosu od 30 hiljada dinara za rad “Novi Sad – ako si mlad oseti grad ” dobila je studentkinja treće godine Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo u Novom Sadu Anica Žurkić.

Četvrta nagrada su tri kompleta ulaznica za EXIT festival 2015, a dobitnici su studenti master studija DGTH Adrijana Vuković i Igor Ponjiger i student osnovnih studija istog smera Arsenije Todorović.

Četiri jednodnevne ulaznice kao petu nagradu za inovativno rešenje promocije grada Novog Sada dobili su studenti Marta Đorđević, Danka Jović, Selena Vujatov, Tamara Divjak i Milena Stanić.

Autor i foto: RTV