Početna Gradske teme Fajgelj nazdravlja: Ovde je sve na ćirilici! Živeli!

Fajgelj nazdravlja: Ovde je sve na ćirilici! Živeli!

Fajgelj1

Andrej Fajgelj, prvi čovek KC NS poznat po kontroverznim istupima u javnosti poput fotografisanja sa životinjama ubijenim u lovu, ponovo je izazvao buru na društvenim mrežama fotografijom na kojoj sedeći ispod srpskog grba u nekoj kafani nazdravlja: “Ovde je sve na ćirilici! Živeli!

961581_10153027008873361_36374923_n

Par sati ranije Fajgelj je obelodanio da će kada Treća Srbija dođe na vlast svi morati da koriste ćirilične tastature na mobilnim telefonima jer će tako biti zakonski regulisano.

1608540_10153027008903361_1723157240_n
Autor: NsHronika.rs

4 KOMENTARA

  1. Nazdravlja?!
    Od silne pameti, sve zna, osim sto nazdravlja grckom, da ne kazem, makedonskom pismu!

    Treba da smanji dozivljaje u svome desnicarskom ludovanju, konkretno u tom pre svega teskom za pisanje a i za citanje, a pritom i stranom pismu i da stavi prst na celo i da se upita koja je crkva u centru, centra, Novoga Sad i na kojoj je adresi centar koji predstavlja grad u kojem je u centru centra, KOJA CRKVA?!
    A komentar o novosadskom “dogovoru” svaki je suvisan! Potpuno je zastranio, i to toliko da prelazi u sizofreniju. Ja da sam na njegovom mestu, odmah bih se preselio na jug ili na istok zemlje juzno od Vojvodine, verovatno se vratio svojim korenima i tamo odrzao tj. ziveo taj “dogovor”, a Novosadjane ostavio na miru da uzivaju u svojim KORENIMA – Austrougarskim!

  2. Kada ovakvi ašovi kopaju po kulturi, ona automatski sklizne u toalet. Samo zbog one otvarajuće slike i iživljavanja nad životinjama treba ga uhapsiti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here