Početna Gradske teme Festival ljubavi: Delta radio i DJ duo Vantiz večeras na Trgu slobode!

Festival ljubavi: Delta radio i DJ duo Vantiz večeras na Trgu slobode!

0

Na “Festivalu ljubavi” juče su najviše uživali najmlađi jer su imali priliku da se tokom dana igraju lego kockicama na Trgu slobode.

Naime, Galerija Matice srpske organizovala je akciju “Doživi umetnost”. Najmlađi su uz pomoć lego kockica pravili konstrukcije i modele i tako oživljavali neka poznata umetnička dela.

Veče je bilo rezervisano za muziku, a prisutni su uživali uz muziku “Total benda” i DJ Max’ d Funk.

Večeras od 19h slušamo muziku po izboru Delta radija i DJ dua Vantiz.

Još uvek traje prikupljanje fotografija parova za nagradnu igru “Biramo najlepši novosadski par”. Svoju fotografiju nam pošaljite na mejl nsfestivalljubavi@gmail.com ili putem inboxa na našoj Fejsbuk stranici. Glasanje za najlepšu fotografiju održaće se na portalu www.nshronika.rs, a onaj par sa najviše glasova dobiće putovanje na Jahorinu.

Među najvećim atrakcijama na Trgu slobode i dalje su “Love Gate”, ili ulaz na Trg slobode u obliku srca, “Nestea Flower Wall”, jedinstvena konstrukcija od prirodnog cveća na kojoj na 30 jezika piše “ljubav” i na kojoj možete zaključati svoje katance koji se kupuje u suvenirnici.

Pored različitih rukotvorina, suverina, poklona, hrane i pića koje možete kupiti u drvenim kućicama, na Trgu slobode nalazi se i “Amstel koliba” u kojoj možete sesti i popiti piće ili pojesti nešto od hrane.

U toku trajanja festivala imate priliku da vidite slike čuvenih Novosađanki, kao i starih fotografija iz novosadskih atelja, koje su rezultat divne saradnje sa Galerijom Matice srpske, Spomen- zbirkom Pavla Beljanskog, Muzejom Vojvodne i Muzejom Grada, ali i radove novosadskih fotografa na temu “Ljubav”.

“Festival ljubavi”, u organizaciji Color Press Grupe i kompanije “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada, traje do 9. marta, a sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2017 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Autor: NsHronika