Početna Gradske teme FOTO: Novosađanin nudi kravu da se kandidati za predsednika slikaju s njom

FOTO: Novosađanin nudi kravu da se kandidati za predsednika slikaju s njom

Zvanično je počela predizborna trka za predsednika Srbije, a pojedini građani već su smislili zanimljiv način da zarade ili se samo našale na račun kandidata.
Tako je jedan korisnik Limunda iz Novog Sada, na licitaciju stavio “Najam krave za predsedničke izbore”. U pitanju je aluzija na ranije kampanje u kojima su kandidati obilazili štale po selima i slikali se sa stokom zarad promocije.
U opisu aukcije stoji:

“Iznajmljujem kravu za potrebe snimanja spota za predsedničke izbore, ponuda važi samo za vladajuću koaliciju jer ona ima finansije, svi ostali su mi sumljivi, čak i nevladin sektor. Odlazimo na registrovano gazdinstvo i tu se upoznajemo sa mukotrpnim životom poljoprivrednika, rukujemo pored krave i slikamo sve u trajanju 3 časa, čak ćemo Vam dopustiti da kravu pomazite po glavi. Slika nije sa aktuelne farme slika je samo ilustracija.”
Početna cena za ovu ponudu je 20.000 dinara, a u trenutku izrade ovog teksta, aukcija nije imala ponudu. Velika je verovatnoća da će biti povučena ili ako ništa drugo, premeštena u drugu kategoriju, jer se trenutno nalazi u odeljku “Tehnika”.


Autor: 021