Početna Gradske teme Frizer iz Novog Sada zaražen korona virusom ne zna kako se zarazio

Frizer iz Novog Sada zaražen korona virusom ne zna kako se zarazio

Frizer iz okoline Novog Sada koji ima salon u ovom gradu zaražen je korona virusom. On je dao telefonsku izjavu portalu Kurir.rs

“Odmah sam rekao da se salon zatvori, da radnice budu u izolaciji i da se testiraju na koronu. Ne znam ko je mogao da me zarazi”, rekao je mladić smešten u KC Vojvodine.

“Sada je najvažnije da budem dobro, a hvala bogu, lekari kažu da nisam ugrožen. Takođe, važno je da neko ko je bio u kontaktu sa mnom ne bude zaražen”, rekao je ekskluzivno za Kurir frizer koji je zaražen korona virusom i koji živi u okolini Novog Sada, a u tom gradu ima salon.

Za sada je registrovano da u Srbiji ima 31 zaražena osoba, a na Institutu “Torlak” testirani su uzorci ukupno 214 osoba.

“Gde sam i kako pokupio koronavirus – ne znam. Poslednji put u inostranstvu sam bio u Beču, ali još 26. januara, ali nema šanse da se to tada desilo. U to vreme tamo nije ni bilo virusa, mislim da sam se ovde negde razboleo”, rekao je u telefonskom razgovoru za Kurir ovaj mladić iz postelje sa Infektivne klinike Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

On je u bolnici od utorka, kada se posumnjalo da ima koronavirus.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Pixabay