Početna Gradske teme FTN pokrenuo kampanju “…Ne vrede bubice”

FTN pokrenuo kampanju “…Ne vrede bubice”

ispit

U okviru Fakulteta tehničkih nauka pokrenuta je kampanja “…Ne vrede bubice“. Cilj je da se studentima na delu pokaže da je najveća vrednost ulagati u znanje, a time i u budućnost, a ne u opremu za bubice.
Inicijator akcije docent Bojan Lalić, direktor Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment kaže da će se u saradnji sa kompanijama u Srbiji napraviti ciklus predavanja i radionica karijernog savetovanja.

Predavanja i radionice su zamišljene tako da studenti čuju, razgovaraju, urade testove ili slično sa zaposlenima gde će odmah moći da uvide šta kompanije traže, a to definitivno niје učenje preko bubica. Prvu radionicu savetovanja o karijeri organizujemo u saradnji sa kompanijom Continental iz Subotice pod nazivom “Budućnost u zapošljivosti” – objašnjava Lalić sa nadom da će studenti shvatiti pravu vrednost studija, saradnje sa privrednom, stručne prakse, itd.

Prva radionica karijernog savetovanja kompanije ContiTech Fluid Serbia (deo Continental grupe) biće održana u ponedeljak 9. novembra u amfiteatru A1 zgrade ITC-a. Sem predstavljanja kompanije biće predstavljen i program prakse ProDriver IV.

Studentima je preporučeno da ponesu svoju biografiju. Radionica traje od 9:15h do 13:15h.

Autor i foto: 021.rs