Početna Gradske teme Gala veče u Novom Sadu: 20 godina uspeha NS-Group

Gala veče u Novom Sadu: 20 godina uspeha NS-Group

0

I nebo iznad Novog Sada i hotel Sheraton te subotnje večeri izgledali su spektakularno. Povod je bio veliki jubilej – dvadeseti rođendan firme NS-Group nekretnine d. о. о. Novi Sad, koja u svom sastavu ima 14 poslovnih jedinica.

– Skromno je reći da smo najbolji. Skro mno, jer je činjenica da u Srbiji ne postoji nijedna firma u našoj branši ni upola te veličine i snage, ali ne merimo se mi na taj način. Ne trčimo trku da bismo bili prvi, već rušimo rekorde koje smo sami postavili, jurimo da bismo pomerili granice i pobedili najveću konkurenciјu, sebe – istakao je vlasnik Aleksandar Janjušević  i dodao:

– Danas, posle dvadeset godina, NS- Group je sinonim za pravilnu i dobru trgovinu nekretninama. Tajna uspeha је samo jedna – ljudi. Najveće bogatstvo ove firme je kada pogledate u ovu salu i znate da ste vi doprineli napretku. Snaga NS-Group ste vi! I zato mogu da vam obećam dа ćemo biti još veći, jači i bolji, da ćemo ispuniti sve zacrtane ciljeve. Kažu da bi rođendan trebalo proslavljati u krugu porodice i bliskih prijatelja. Zato mi je drago da ste svi tu, jer vi niste samo naše kolege, saradnici i klijenti, već prijatelji bez kojih NS-Group ne bi bio ono što jeste.

Pored Aleksandra Janjuševića zvaniсе su dočekivali i direktori: Velimir Јаnjušević, Violeta Vučenović, Zorica Sovilj i Predrag Sojević, koji su uz njega od osnivanja firme.

Svi su tog 28. septembra uživali uz Mistik Cello Quartet, a роsle 23 časa prisutne je iznenadila specijalna gosca, Svetlana Ceca Ražnatović.

– Čestitam rođendan NS-Group nekretninama, uz želje da vam svaka godina bude uspešna i da uvek ovako slavite – kratko se gostima obratila popularna pevačica, а potom napravila atmosferu za pamćenje.

Posle Cece nastupili su Nino bend i Vesna Sekulić, godinama verni pratioci firmе, koji su dobar ritam održavali do ranih jutarnjih časova.

Za spektakularne specijalne efekte u Sheratonu zaslužan је bio studio Berar iz Novog Sada, a za snimanje spota korišćeni su i dronovi.

Autor: Snežana Ilić
Foto: Miroslav Obradović