Početna Gradske teme Gorenje Gastro Planet: Ambasade Italije, Slovačke, Ukrajine, Alžira i Brazila predstavljaju svoju...

Gorenje Gastro Planet: Ambasade Italije, Slovačke, Ukrajine, Alžira i Brazila predstavljaju svoju kuhinju

Magazin “Diplomacy & Commerce, Udruženje “Bač u srcu Bačke” i “Petrovaradin medija”, u saradnji sa Novosadskim sajmom organizuje “Gorenje Gastro Planet” na jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu 5, 6. i 7. oktobra 2017. godine, u Master centru.

Ambasade će posetiocima sajma predstaviti hranu i turističku ponudu svojih zemalja, a Color Media Communications svoje nove izdavačke projekte i festivale.

U četvrtak, 5. oktobra, od 12 do 18 časova, svoju hranu i turističku ponudu predstaviće ambasade Italije, Slovačke, Ukrajine, Alžira i Brazila. Prezentaciji će prisustvovati i ambasadori zemalja.

Posetioci će imati priliku da probaju tradicionalne specijalitete ovih zemalja, čuju nešto više o kulturi i turističkoj ponudi.

Prezentacijama će prisustvovati ambasadorka Slovačke Dagmar Repčekova, ambasador Ukrajine Oleksandr Aleksandrovič, ambasador Alžira Abdelhamid Šebšub, ambasadorka Brazila Izabel Kristina de Azavende Hervet i Matijas Klaive, prvi sekretar i šef ekonomskog i komercijalnog odeljenja Ambasade Italije u Beogradu

Vidimo se u Master centru Novosadskog sajma.

Kompletan program našeg štanda možete pronaći na linku www.color.rs/gastroplanet2017