Početna Gradske teme Grad izdvaja više od 30 miliona za nekoliko sportskih i rekreativnih igrališta

Grad izdvaja više od 30 miliona za nekoliko sportskih i rekreativnih igrališta

0

Gradska uprava je raspisala tendere za gradnju i opremanje nekoliko dečijih, sportskih i rekreativnih terena na više lokacija u Novom Sadu.

Kako se vidi iz dokumentacije iz javne nabavke, nije direktno određeno gde bi se koji sadržaji gradili i predviđeno je nekoliko lokacija za koje će Uprava za građevinsko zemljište i investicije naknadno doneti odluke.

Tako se kaže bi tzv. Avantura park bili postavljeni na Štrandu, kao i u vrtiću Vendi na Novom naselju ili dvorištu OŠ „Jožef Atila“ na Telepu.

Sportski tereni za basket sa podlogom od „tartana“ dimenzija 14×17 metara bi se postavili u Stepanovićevu i na Podbari, odnosno na Detelinari u Ulici Stevana Divnina Babe.

Za rekreaciono igralište „Aktiv“ sa podlogom od „tartana“ planirana je lokacija na Bulevaru Evrope tj. u Ulici Veselina Masleše.

Rekreativna igrališta „Kinetik“ su predviđena da budu u Ulici Stanoja Stanojevića ili na Bulevaru vojvode Stepe, zatim dva na Bulevaru Evrope tj. u Ulici Veselina Masleše i jedno u Limanskom parku.

Procenjena vrednost radova i ugradnje opreme na svim igralištima je 29.166.666,67 dinara bez PDV-a, a rok za podnošenje ponuda je 9. novembar.

Više o tenderima možete pogledati OVDE.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay